VÄLKOMMEN TILL MUDDY

Från 1/7-24 har vi stängt för semester men öppnar gärna butiken för bokade besök. Kontakta oss på mail om ni önskar besöka oss under sommaren!


Muddy Motor i Bankeryd är en Power Store för Segway vilket innebär att vi har samtliga av märkets modeller i vår nya butik och demofordon ur Segway Powersports alla kategorier allt eftersom de släpps i Sverige. 

Nytt i butiken är också markförstärkande plattor och utegolv från Hahn. Besök www.greystonescandinavia.com  för mer information och beställning! 

Muddy Motor är återförsäljare för Svensk Motoroptimering.

I vår nya fräscha butik erbjuder vi fyrhjulingar från Segway, gödselsugar från Greystone, markförstärkare från Hahn och har hjälmar, oljor och andra tillbehör i lager. Vid köp av fyrhjuling tillsammans med våra vakuumsugar från Greystone erbjuder vi mycket förmånlig rabatt. Kontakta oss gärna så hjälper vi er att skräddarsy ett paket som passar just er och er verksamhet! 

Nu finns både ATV, UTV och SSV från Segway Powersports hemma i butiken för provkörning på vår egen demo-bana!


Klicka här för att komma till webbshoppen för Greystone gödselsugar och markförstärkare!


Passar inte våra öppettider eller vill du ha butiken för dig själv för att undvika smittorisk? Vi bokar gärna besök utanför våra ordinarie öppettider för att ge dig som kund bästa tänkbara service. 

Ring eller maila oss gärna så hjälper vi dig!

Välkommen!

Besök gärna vår Blocketbutik!